Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Leer de Rotterdamse aanpoters kennen tijdens de Rotterdam Disc Challenge! Netwerken, plezier hebben en het supporten van Stichting Sam& en Dress4Succes staan voorop deze dag!

Tijden: 13:15 inloop, 14:00 start, 21:00 einde (ongeveer, ja toch?!).
Kosten: 250,- voor team van 4

Stichting Sam& voor alle kinderen
Schoolreisjes, sporten, muziekles, een verjaardag vieren of een dagje uit. Het lijkt zo gewoon dat alle kinderen in Nederland dit kunnen doen, maar niet elke ouder kan dit betalen. 1 op de 12 kinderen groeit namelijk op in armoede, gemiddeld 2 á 3 kinderen per klas! Dit is heel erg veel. Sam& springt bij voor de kinderen! Samen vindt namelijk dat kinderen niet de dupe mogen zijn van de financiële situatie van hun ouders, ze moeten gewoon mee kunnen doen.

Dress4Succes
Dress for Success is een non-profit organisatie die mensen met een minimuminkomen gratis voorziet van passende kleding en adviezen voor een sollicitatie- of acquisitiegesprek. In de winkels van Dress4Success helpen ze bij het samenstellen van een nieuwe outfit en de manier waarop men zich presenteert. Zo zorgen zij er samen voor dat men vol zelfvertrouwen op de presentatie of het sollicitatiegesprek verschijnt en de kans op een goede eerste indruk niet hoeft te missen.

Jij bent er toch ook fris-bij?!